Løse køkkenredskaber puslespil

Mange mennesker ved, hvordan at navigere kuverter og vide hvornår du skal bruge hver køkkenredskaber. Hvordan til at holde disse knive, gafler og skeer, hvor til at sætte dem, når du ikke bruger dem og hvad de skal gøre med dem i slutningen af kurset eller måltidet kan stadig være en udfordring. Kigger rundt du selv madsted og forsøger at få et fingerpeg fra andre ikke kan løse problemet. En hurtig undersøgelse af folk, der spiser ud vil afsløre, at der er næsten lige så mange måder at holde en kniv eller gaffel som der mennesker, der bruger dem.

Gaflen er afholdt mellem den første kno af den tredje finger og spidsen af pegefingeren med tommelfingeren til støt håndtaget. Dette er meget på samme måde, som du ville holde en blyant, selv om observation vil fortælle dig, at der er variationer over, så godt.

Kniven er afholdt mellem din tommelfinger og tredje finger med pegefingeren hviler på toppen af vingen. Hvis dette synes frygtelig grundlæggende, kigge dig omkring. Du finder mennesker gribende kniv som en dolk og holder gaffel som en miniature cello.

Der er to forskellige stilarter af spise: amerikansk og kontinental. Forskellen mellem to er primært hvordan du holder den kniv og gaffel mens du tager mad til din mund og hvad du gør med dem mens de hviler mellem bid.

Den amerikanske stil er den mest almindeligt anvendte i dette land og er ofte benævnt zigzag-metoden. Når du skærer ned din mad, er gaflen i venstre hånd med tænderne ned og håndtag mellem tommel- og tredje finger. Din pegefinger hviler på bagsiden af håndtaget. Kniven er i din højre hånd på dette punkt. Antages det, at du er højrehåndet, når du er klar til at tage maden til din mund, du sætte kniven ned (på din tallerken, blade vender i) og skifte gaflen til din højre hånd. Tines gå op, som maden går til munden.

Kontinental eller europæisk stil er mindre formel og faktisk synes mere effektiv. Kniv og gaffel er holdt på samme måde som de er på den amerikanske stil når du skære mad. Forskellen er, at holderen ikke flyttes til højre hånd, eller er det viste tænder, når maden er taget til munden. Kniven kan forblive i din højre hånd, mens du tygge. Kniven bliver mere alsidig. Du kan bruge det til at flytte fødevarer på bagsiden af din gaffel, (som er holdt i tænderne ned position). Men det er stadig ikke tilladt at bølge det omkring eller bruge den til at punktformet din samtale.

Ét punkt at huske når du skærer din mad; skær kun en bid ad gangen. Hvis du tænker at din mor altid skære op alle dine mad på én gang, det var fordi hun ønskede at være i stand til at spise sin aftensmad uafbrudt, ikke fordi det var god bordskik.

(c) 2006, Lydia Ramsey. Alle rettigheder forbeholdes. Genudskriv rettigheder, så længe artikel og by-line er offentliggjort intakt og med alle links gjort levende.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *